miércoles, 9 de febrero de 2011

3 de febrer: fira acadèmica

Després de moltes sessions de treball al llarg d’aquesta assignatura, l’hem conclòs amb una fira acadèmica: hem exposat davant les nostres companyes els recursos molt diversos que hem realitzat en parelles. Aquesta fira ens ha permès veure i palpar els recursos tan diversos (destinats a Educació Infantil) que hem creat entre totes: blocs, contes digitals, webs, recursos per la PDI, activitats amb usos de les TIC, etc.

He de dir que ha estat molt interessant com activitat de cloenda, ja que ha sigut un moment per poder posar a prova i mostrar tot el que hem pogut aprendre d’aquesta assignatura. Crec que durant l’inici d’aquesta assignatura ens van explicar molta teoria, estratègies, recursos i programes per utilitzar a Educació Infantil però, personalment, no acabava de veure la pràctica d’aquests en una aula d’infants. És per això que gràcies als recursos que ens han ensenyat els professors d’aquesta assignatura, hem pogut realitzar un recurs propi amb les TIC per dur a terme en una aula.

Finalment, m’agradaria dir que aquesta assignatura m’ha semblat molt útil i important, ja que ens ha obert una nova òptica de les TIC a Educació Infantil. D’aquesta assignatura em porto molts programes, recursos, webs, i sobretot, maneres d’aplicar les TIC en una aula. D’aquesta manera he pogut agafar una mica més de seguretat per treballar en un futur una part molt important del currículum en una aula.

Així doncs, fins aquí el bloc de l'Assignaura Alfabetització Digital!






                                                                         Us deixo una imatge del pòster que vam presentar a la fira:


No hay comentarios:

Publicar un comentario